Reünie SC Veendam

Post hier alles over SC Veendam
Plaats reactie
Mike101
Berichten: 21
Lid geworden op: 22-12-2014 10:07

Reünie SC Veendam

Bericht door Mike101 » 17-05-2015 13:13

REUNIE SC VEENDAM AFGELAST

Namens het bestuur van Oud SC Veendam moet ik u helaas mededelen dat de voor 30 mei geplande reünie van SC Veendam/stadion De Langeleegte definitief NIET doorgaat. De reden is de volgende:

Het bestuur van Oud SC Veendam, aangevuld met twee belangstellenden, is ongeveer een jaar geleden met de voorbereidingen begonnen en had de reünie aanvankelijk gepland op 29 november j.l. Omdat dit midden in de voetbalcompetitie lag en de voorbereiding erg kort was, is toen besloten de reünie uit te stellen en opnieuw vast te stellen, voor 30 mei a.s. onder de voorwaarde dat er dan minimaal 150 deelnemers zouden moeten zijn.

De beslissing om de bijeenkomst te verdagen leek aanvankelijk goed uit te pakken. Tal van mensen meldden zich aan en eind maart konden we vaststellen dat ruim 230 mensen zich voor de reünie hadden opgegeven. Zelfs de laatste paar dagen hebben zich nog deelnemers gemeld. Omdat we als organisatoren tal van zaken moesten regelen, zoals een koud- en warm buffet, was het noodzakelijk dat de deelnemers hun bijdrage van 25 euro per persoon ruimschoots van tevoren zouden overmaken. Toen kwam voor ons de teleurstelling. Aanvankelijk betaalden slechts zestig personen voor de uiterste betalingsdatum. Daarop besloten we de betalingstermijn nog een keer te verlengen. Die liep 1 mei j.l. af en tot onze spijt bleek van de 230 deelnemers die zich hadden opgegeven, slechts de helft te hebben betaald.

Daarop heeft het bestuur van Oud SC Veendam op woensdagavond 6 mei unaniem besloten de geplande reünie af te gelasten. Het spijt ons enorm, ook voor de mensen die wel al hebben betaald en zich hadden verheugd op een ontmoeting met tal van bekenden van weleer. We hebben de beslissing met pijn in ons hart genomen, maar tevens moeten constateren dat voor een reünie van 58 jaar betaald voetbal in Veendam te weinig belangstelling bestaat.

De mensen die reeds hebben betaald voor de reünie, zullen binnenkort hun inleggeld terug ontvangen. De stichting Oud SC Veendam blijft wel bestaan.

BOEK VERSCHIJNT WEL

Wat wel doorgaat is de uitgave van een boek over stadion de Langeleegte en 100 jaar voetbal in Veendam. Dat boek zal eind dit jaar verschijnen. Daarnaast zal Oud SC Veendam een unieke poster laten vervaardigen met vrijwel alle elftalfoto’s van 58 seizoenen betaald voetbal in Veendam. De poster zal te zijner tijd voor drie euro per stuk te koop zijn.

http://reunie-scveendam.esy.es/

Terug naar “Het wel en wee van de SC!”